Andere Gokspelletjes

Ben je naast het Hot Neon slot op zoek naar andere gokspelletjes, waarmee je ervoor zorgt dat je de diverse spellen goed onder de knie krijgt en je voldoende variatie aan kunt brengen? Waar je ook naar op zoek bent, wij zorgen er met deze leuke andere gokspelletjes voor dat je ook de Odyssey, Party Time en Pharao II gokkasten goed onder de knie kunt krijgen. Probeer ze gewoon een keer gratis uit of doe zelf een storting, afhankelijk van de wijze waarop je de Amatic gokkasten wenst te spelen.Odyssey

Odyssey brengt je terug naar Ithaka, waar je de kans krijgt om een fantastisch avontuur mee te maken. Je gaat niet alleen terug in de tijd, het is daarnaast een bijzondere kans om Penelope of Polyphem te ontmoeten en er daarmee voor te zorgen dat je naar een mooie prijs toe kunt werken. Het is vooral het plezier dat voorop staat met deze gokkast. Daarnaast zorg je voor een adembenemend avontuur, dat je aan het eind van de rit een mooie prijs op kan leveren. Uiteraard kun je rekenen op de mooie graphics en de geweldige spelervaring, zoals je die kent van de gokkasten van Amatic.

Je speelt de Odyssey gokkasten op 5 rollen, in combinatie met 5, 10 of 20 winlijnen. Je bepaalt op die manier zelf hoeveel kans je wilt maken op winst. Uiteraard neemt de inleg toe naarmate je meer winstlijnen selecteert. Probeer in ieder geval de symbolen van het schip te verzamelen, indien je er daarvan 3 vindt kun je het bonusspel spelen. Hierin kun je tal van extra credits winnen, mede dankzij de multiplier die ervoor zorgt dat je winsten op de Amatic gokkasten behoorlijk snel op kunnen lopen.

Party Time

Heb je zin in een feestje en wil je daar voor het eerst geld mee verdienen, in plaats van dit uitgeven? Dan is het een goed idee om Party Time te spelen, een van de andere gokspelletjes van Amatic waarmee je kans kunt maken op mooie prijzen. Je viert een feestje dat je niet snel meer zal vergeten, mede dankzij de mogelijkheid om een mooie prijs in de wacht te slepen. Uiteraard is er een bonusspel aanwezig, zodat je net als op de Hot Neon gokkast de kans hebt om de prijzen flink op te laten lopen en hier maximaal van te profiteren.

Je kunt het bonusspel van Party Time activeren door de party symbolen op de rollen te laten verschijnen. Het zijn scatter symbolen, wat betekent dat deze overal voor mogen komen en je niet gebonden bent aan de actieve winlijnen van dat moment. Afhankelijk van het aantal party symbolen dat je draait (3, 4 of 5) kun je 7, 10 of zelfs 15 bonus spins verdienen. Tijdens de bonus spins kun je dankzij de multiplier heel vlot toe werken naar een mooie prijs. Bovendien kun je rekenen op scatter symbolen die je overal een winst op kunnen leveren, waardoor je hier relatief gemakkelijk voor kunt zorgen.

Pharao II

Heb je meer met de tijd van het oude Egypte, om daar op zoek te gaan naar een mooie winst? Kies dan voor Pharao II, een gokkast die op een bijzonder mooie wijze voor je is vormgegeven. Het is de opvolger van Pharao, een van de meest succesvolle gokkasten van Amatic. Wat dat betreft is het de moeite waard om ook dit spel uit te proberen en er hiermee voor te zorgen dat je opnieuw mooie prijzen in de wacht kunt slepen. Uiteraard kun je genieten van de Pyramide en de Treasure bonusspellen, zoals die ook in de eerste variant van dit gokspelletje al aanwezig waren.

Om de bonusspellen te bereiken dien je 3, 4 of 5 scatter symbolen te draaien, waarmee je tot maximaal 30 bonus spins kunt verdienen. Tijdens de bonus spins kun je nieuwe free spins verdienen en kun je bovendien gebruik maken van de multiplier. Dit betekent dat de winsten steeds sneller op zullen lopen en het heerlijk is om via de Pharao II de oude Egyptische tijd te ontdekken. Speel deze en de andere gokspelletjes om meer ervaring op te doen, of om ervoor te zorgen dat je wat afwisseling in je spel aan kunt brengen.