Tutorial

Winsttabel scatter symbolen

Zoek je naar een tutorial voor de Hot Neon gokkast? Het is een van de spellen van Amatic die je online kunt spelen. De spellen zitten heel eenvoudig in elkaar, mits je daar al wat ervaring mee hebt. Speel je dit spel voor het eerst, of heb je even een opfrisser nodig? Wij zorgen er met de tutorial voor de Hot Neon gokkast voor dat je hier goed mee uit de voeten kunt. We gaan in op het basisspel, de paytable, winlijnen en natuurlijk het bonusspel dat je kunt spelen.Speel de Hot Neon gokkast

Wil je de Hot Neon gokkast spelen? We beginnen deze tutorial uiteraard met het basisspel, dat verschijnt op het moment dat je wilt gaan spelen. Je ziet 5 rollen voor je, met op iedere rol 3 zichtbare symbolen. Links en rechts van de symbolen vind je de getallen 1 tot en met 5, dit zijn de winlijnen die je kunt activeren. Een hoger aantal winlijnen maakt de kans op winst groter, maar vraagt aan de andere kant ook om een hogere inzet per ronde.

Onder de symbolen op de rollen vind je een overzicht van je CREDIT, de BET die je plaatst en vijf knoppen die je kunt gebruiken om te spelen. AUTOSTART laat je het spel automatisch spelen, via EXIT kom je uit bij de andere gokkasten van Amatic en GAMBLE biedt je de mogelijkheid om na een winst het bedrag dat je hebt gewonnen te verdubbelen. Via BET heb je de mogelijkheid om de inzet per ronde aan te passen via START kun je de rollen in beweging zetten. Dit zijn de knoppen die je nodig hebt om te spelen, de gokkasten zoals Hot Neon houden de winsten zelf bij en laten de winlijnen oplichten zodat je na kunt gaan waar de gewonnen bedragen vandaan komen.

Paytable en winlijnen

Uiteraard maak je op de Hot Neon gokkast gebruik van een aantal verschillende symbolen. We gaan in deze tutorial graag in op de paytable, het overzicht van de symbolen en de bedragen die ze je op kunnen leveren. Zoek je naar een zo hoog mogelijke winst? Zorg er dan voor dat je de 7’s verzamelt. Daarnaast zijn ook de watermeloenen en bijvoorbeeld de blauwe bessen de moeite waard. Het unieke van de kersen is dat je er maar 2 voor nodig hebt om een bedrag te winnen, al valt de winst wat tegen bij de andere symbolen op de Hot Neon gokkast.

Zoals gezegd kun je op het Hot Neon slot gebruik maken van 5 winlijnen, wat betekent dat je 5x meer kans op winst maakt dan bij een traditionele fruitautomaat met slechts 1 winlijn. Houd er aan de andere kant rekening mee dat je een hogere inzet zal moeten doen. Het is wat dat betreft van belang om de kans op winst af te wegen tegen de hogere inzet, om zelf te bepalen hoe je de winlijnen op de Hot Neon gokkast wilt gebruiken.

Bonusspel spelen

Tenslotte willen we deze tutorial gebruiken om voor je in te gaan op het bonusspel dat er beschikbaar is. Om het bonusspel te bereiken dien je gebruik te maken van de scatter symbolen. Het gaat in dit geval om de sterren, die goed te onderscheiden zijn van de andere symbolen. Je dient minimaal 3 van de symbolen te verzamelen, al mag dit overal op het scherm zijn. Je bent wat dat betreft niet gebonden aan de winlijnen die actief zijn, je kunt gebruiken maken van alle rollen en rijen.

Slaag je erin om 3 van de scatter symbolen te verzamelen? Dan zorg je er daarmee voor dat je het bonusspel kunt spelen, met 15 bonus spins. Tijdens de bonus spins kan de winsten flink oplopen, waardoor dit het moment is om geld te verdienen op de Hot Neon gokkast. Daarnaast kun je tijdens het bonusspel ook weer nieuwe bonus spins verdienen, zodat je weer verder vooruit kunt en je langere tijd naar een leuke verdienste toe kunt werken. Breng de informatie uit deze tutorial eenvoudig in de praktijk, door met freeplay een gratis spel te starten en ervoor te zorgen dat je het Hot Neon slot goed onder de knie krijgt.